Το ζελεδάκι που μοιάζει με την Κate Middleton - iefimerida.gr

Το ζελεδάκι που μοιάζει με την Κate Middleton

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι ενώ η Βρετανία προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο των γάμων, ένα ζευγάρι βρήκε ένα ζελεδάκι (αγγλιστί jelly bean) που μοιάζει με την Kate Middleton. Ο βρετανός κύριος Hosie που αγόρασε τα ζελεδάκια ως δώρο στην φίλη του δήλωσε: «Όταν η Jessica άνοιξε το βάζο, την είδα μπροστά μου. Με κοιτούσε στα μάτια.» Και σε περίπτωση που αναρωτιόμασταν τι θα απογίνει το ζελεδάκι Κate, ο κύριος Hosie συμπλήρωσε: «Δεδομένου ότι ο γάμος είναι σε λίγες εβδομάδες, ελπίζουμε να βγάλουμε λίγα χρήματα πουλώντας το σε κάποιον συλλέκτη στο Ιντερνετ.»

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, αφού ανά καιρούς έχουν εμφανιστεί τοστ με το πρόσωπο της Παναγίας, σάντουιτς που μοιάζουν με τον Ιησού και ντόνατς φτυστά με την Μητέρα Τερέζα. Τώρα και η Kate απέκτησε τη θέση που της αξίζει στο πάνθεον του Υπερφυσικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ