Τζον Γκαλιάνο: Το κακό παιδί της μόδας επιστρέφει πέντε χρόνια μετά την επαγγελματική του αυτοκτονία [εικόνες]

Τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε το 2011 του κόστισαν τη θέση του στο Οίκο Dior ενώ ο κόσμος της μόδας φάνηκε να του γυρίζει την πλάτη.

Ηταν Φεβρουάριος όταν στη βεράντα του La Perle στο Παρίσι, ο μεθυσμένος Τζον Γκαλιάνο απευθύνεται σε περαστικούς και τους προσβάλλει λέγοντας τους: «Βρώμικο εβραϊκό πρόσωπο, θα έπρεπε να είσαι νεκρός» και άλλα πολλά. Το βίντεο κάνει το γύρω του διαδικτύου και η επαγγελματική κατηφόρα του ξεκινά.

Σήμερα ο ταλαντούχος Βρετανός σχεδιαστής έχει αφήσει πίσω του την άσωτη ζωή και δείχνει αποφασισμένος να γυρίσει στο προσκήνιο.

«Η δημιουργική διαδικασία είναι χρονοβόρα και αυτό είναι κάτι σε μένα, ένα από τα πολλά ελαττώματά μου, που πρέπει να κρατάω υπό έλεγχο», είπε και πρόσθεσε: «Όταν βρίσκομαι στο τελικό στάδιο των προβών, μπορεί να πάρει φωτιά το σπίτι μου και δεν πρέπει να το μάθω. Μπορεί να πάει πέντε το πρωί και να είμαι ακόμα στο ατελιέ» δήλωσε σε συνέντευξη του στη δημοσιογράφο Κλαούντια Κροφτ και το περιοδικό «The Sunday Times Style».


Οπως δηλώνει έχει αλλάξει τις συνήθειές του και προσπαθεί να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μένοντας μακρυά από τις καταχρήσεις.


«Με κρατάει προσγειωμένο, που είναι πολύ σημαντικό, γιατί για πολύ καιρό δεν ήμουν», δήλωσε και πρόσθεσε ότι στην πρωινή διατροφική του ρουτίνα έχει εντάξει το πράσινο τσάι, φρούτα εποχής και νιφάδες βρόμης με γάλα αμυγδάλου. Όσον αφορά την πηγή της έμπνευσής του, ο Γκαλιάνο είπε: «Εμπνέομαι πάντα από τις περιόδους της ιστορίας, πάντα με καθοδηγεί το συναίσθημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζον Γκαλιάνο μόδα έμπνευση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ