Ανακαινίζοντας την κουζίνα -Οσα πρέπει να ξέρετε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανακαινίζοντας την κουζίνα -Οσα πρέπει να ξέρετε [εικόνες]

Instagram/@mydomaine
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανακαίνιση του σπιτιού είναι μια πραγματικά δύσκολη και κουραστική διαδικασία.

Πρέπει να ψάξετε να βρείτε χρώματα, έπιπλα, μικρά και μεγάλα διακοσμητικά. Ολα να ταιριάζουν μεταξύ τους και να δένουν αρμονικά.

Ενα από τα πιο «δύσκολα» δωμάτια είναι η κουζίνα, μιας όλα τα αντικείμενα πρέπει να είναι σε κατάλληλη θέση ώστε να βολεύουν στο μαγείρεμα. Εκεί, είναι και ο χώρος που συναντάται η οικογένεια, οπότε θα πρέπει να είναι και άνετος.

Πριν, λοιπόν, πελαγώσετε σας έχουμε, λίστα σχετικά με το τι πρέπει να έχετε στο νου σας στην ανακαίνιση της κουζίνας σας.

Ορίστε τον προϋπολογισμό σας

Πριν σκεφτείτε οτιδήποτε, ορίστε το ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε. Γράψτε σε ένα χαρτί τυχόν επισκευές που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν, ώστε να έχετε ένα πλάνο για το που θα μοιραστεί το ποσό και έπειτα σημειώστε τι αντικείμενα χρειάζεστε.

Ανακαινίζοντας την κουζίνα -Οσα πρέπει να ξέρετε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Pixabay

Κάντε χρονοδιάγραμμα

Δεν μπορείτε να περάσετε ένα μήνα φτιάχνοντας την κουζίνα. Κάθε δουλειά θα πρέπει να γίνεται με σειρά και να τελειώνει μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο. Αλλιώς μπορεί να ανακαινίζετε την κουζίνα σας αιώνια.

Τσεκάρετε τις υδραυλικές εγκαταστάσεις

Αν τρέχει ο νεροχύτης σας, τότε ήρθε η ώρα να τον φτιάξετε. Αμα πάλι θέλετε να τον μετακινήσετε τελείως, θα πρέπει να συζητήσετε με τον υδραυλικό σας για το πού μπορεί να τοποθετηθεί.

Σκεφτείτε πόσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε

Τα αντικείμενα στην κουζίνα είναι πολλά και όσο περνάει ο καιρός αυτά θα πληθαίνουν. Οπότε καλό θα ήταν να προνοήσετε και να αφήσετε ένα ντουλάπι κενό, για να βάλετε ό,τι αγοράσετε.

Ανακαινίζοντας την κουζίνα -Οσα πρέπει να ξέρετε [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Pixabay

Αγοράστε συσκευές με το νου σας στη μεταπώληση

Τι εννοούμε... Σίγουρα μπορεί να θέλετε ένα ψυγείο που θα σας μείνει. Ωστόσο, μπορεί στο μέλλον να θέλετε να αγοράσετε ένα πιο καινούργιο. Το παλιό σας τι θα το κάνετε. Πιθανότατα θα το πετάξετε. Τι θα λέγατε, όμως, να το πουλήσετε; Οπότε, αγοράστε ένα που θα έχει ενδιαφέρον. Ενα κόκκινο ή ροζ ψυγείο.

Σκεφτείτε τη διάταξη

«Θα ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου πιάτων, ενώ έχω ανοικτό του ντουλάπι», μια εύστοχη απορία. Οπότε σιγουρευτείτε καλά, πριν αρχίσετε να τοποθετείτε συσκευές στον χώρο.

Ανακαινίζοντας την κουζίνα -Οσα πρέπει να ξέρετε [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Pixabay

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουζίνα ανακάινιση tips
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ