Η «Novasports Running Team» με τον Περικλή Ιακωβάκη έτρεξε στο Lighting Up Athens! - iefimerida.gr

Η «Novasports Running Team» με τον Περικλή Ιακωβάκη έτρεξε στο Lighting Up Athens!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Περικλής Ιακωβάκης, «Novasports Running Team Captain», έκανε τη δεύτερη εμφάνισή του με την ομάδα, στο νυχτερινό αγώνα δρόμου Lighting Up Athens που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Τα κανάλια Novasports στήριξαν τη διοργάνωση του νυχτερινού αγώνα δρόμου Lighting Up Athens ως Χορηγός Επικοινωνίας, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος στον αγώνα και η #NovasportsRunningTeam. Στην ομάδα συμμετείχαν εργαζόμενοι της Forthnet και των Καταστημάτων Forthnet, αλλά και φίλοι και συνεργάτες της εταιρίας, οι οποίοι ακολούθησαν πιστά τις προπονητικές οδηγίες του «Captain» Περικλή Ιακωβάκη. Τη «Novasports Running Team», αποτέλεσαν 60 άτομα, μεταξύ αυτών οι Κλέλια Πανταζή (Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής), Τίμος Παπαδόπουλος (Πρωταθλητής Στίβου) και Σωτήρης Ιακωβάκης (Πρωταθλητής Στίβου).

Η «Novasports Running Team» με τον Περικλή Ιακωβάκη έτρεξε στο Lighting Up Athens! | iefimerida.gr 0

Η επικοινωνιακή υποστήριξη της διοργάνωσης αλλά και η συμμετοχή της Novasports Running Team, εντάσσονται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ από το νυχτερινό αγώνα δρόμου www.novasports.gr/runningteam_LightingUpAthens

Η «Novasports Running Team» με τον Περικλή Ιακωβάκη έτρεξε στο Lighting Up Athens! | iefimerida.gr 1

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Novasports Running Team στη σελίδα www.novasports.gr/novasports-running-team, καθώς και φωτογραφίες από το «Lighting Up Athens» στο facebook photo album της Novasports Running Team www.facebook.com/Novasports.gr/photos/a.1144978425516605.1073741878.217650541582736/1333349116679534/?type=3&theater

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports Περικλής Ιακωβάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ