Η Κιμ Κατράλ από το Sex and the City μιλά για την ασθένεια Χασιμότο που τη χτύπησε - iefimerida.gr

Η Κιμ Κατράλ από το Sex and the City μιλά για την ασθένεια Χασιμότο που τη χτύπησε

Φωτογραφία: Kim Cattrall
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή για τον ρόλο τής σέξι, απελευθερωμένης Νεοϋορκέζας στη σειρά «Sex & the City», Κιμ Κατράλ, μίλησε για πρώτη φορά για το πώς είναι να έχει κανείς τη νόσο Χασιμότο.

Η ίδια ταλαιπωρείται χρόνια από τη Χασιμότο, η οποία την έκανε να ακυρώσει τις παραστάσεις της στη Βρετανία, στις οποίες είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Κιμ Κατράλ από το Sex and the City μιλά για την ασθένεια Χασιμότο που τη χτύπησε | iefimerida.gr 0

Η 59χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ο αγώνας της με την αϋπνία ήταν ο λόγος που εγκατέλειψε τo έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε στο West End.

«Ήταν σαν να κάθεται ένας γορίλας στο στήθος μου. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι συνέπειες μπορεί να έχει το να μην κοιμάσαι καθόλου. Ένιωθα σαν να βρίσκομαι σε ένα κενό», πρόσθεσε η ίδια στο Radio Times.

Η Κατράλ συνέχισε: «Το να αφήσω το έργο ήταν μία σκληρή απόφαση, αλλά έτσι κατάλαβα πως αυτό που έχει σημασία είναι να ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να μείνω λογική».

Η Κιμ Κατράλ από το Sex and the City μιλά για την ασθένεια Χασιμότο που τη χτύπησε | iefimerida.gr 1

Σε ερώτηση για το αν η αϋπνία επηρέασε την ψυχοσύνθεσή της, είπε: «Ταξίδευα από Βρετανία στις ΗΠΑ και ήμουν 2 μέρες χωρίς καθόλου ύπνο. Μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο και ένας υπεύθυνος μου έκανε ερωτήσεις για τη γάτα μου, τότε άρχισα να γελάω υστερικά. Μετά από αυτό είπα πως δεν μπορώ να παίξω τον ρόλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίμ Κάρταλ Sex & The City χασιμότο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ