Εξυπνα κόλπα για τη βγάλετε το καλοκαίρι -Λύσεις για... στιλιστικά προβλήματα - iefimerida.gr

Εξυπνα κόλπα για τη βγάλετε το καλοκαίρι -Λύσεις για... στιλιστικά προβλήματα

Youtube/JenniferLopezVEVO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομολογουμένως το καλοκαίρι είναι σούπερ. Λίγο ο ήλιος, κάτι η θάλασσα, λίγο η μεγαλύτερη ημέρα, η διάθεση βρίσκεται στα ύψη τις περισσότερες φορές.

Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν κάποια πράγματα, που χαλούν την διάθεση, όχι γιατί είναι σημαντικά, αλλά γιατί είναι εκνευριστικά.

Οχι, δεν έχουν σχέση με την δουλειά, τα παιδιά ή το σπίτι, έχουν σχέση με τα ρούχα και τα παπούτσια. Πώς να καθαρίσετε για παράδειγμα τους λεκέδες από ιδρώτα ή να διώξετε την άσχημη μυρωδιά από τα ρούχα σας, χωρίς να τα πλύνετε.

Θα μου πείτε τώρα «Σιγά μην εκνευριστώ για την μπλούζα». Κι όμως, το κάνετε, ειδικά όταν αυτή δεν στέκεται και πρέπει συνέχεια πιάνετε τι πάνω μέρος του μανικιού και να την ανεβάζετε... Κάθε 5 λεπτά.

Για να μην έχετε τέτοιου είδους «προβλήματα», σας έχουμε λύσεις.

Σας πέφτει το off the shoulder τοπ

Είναι η μπλούζα της σεζόν, οπότε δεν μπορείτε να μην την έχετε στην ντουλάπα σας. Τι γίνεται, όμως, όταν συνεχώς γλιστράει;

Η λύση είναι εύκολη και θα χρειαστείτε ένα λαστιχάκι και δυο παραμάνες. Περάστε το λαστιχάκι στον βραχίονά σας και έπειτα ενώστε το με τις παραμάνες στην μπλούζα. Ακίνητη!

Οταν θέλετε να κρύψετε τις τιράντες του σουτιέν

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να φαίνονται οι τιράντες του σουτιέν σας, το κόλπο είναι να τις μαζέψετε στη μέση της πλάτης σας. Με έναν συνδετήρα ενώστε τις τιράντες και φορέστε ελεύθερα τις μπλούζες σας.

Για μαλακά παπούτσια

Για να μην πονάτε όταν περπατάτε από τους σκληρούς πάτους των σανδαλιών σας, αλλά ούτε να βγάζετε φουσκάλες, μαλακώστε το δέρμα.

  • Βήμα 1: Φορέστε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες
  • Βήμα 2: Πιέστε τα παπούτσια σας
  • Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι για να ζεστάνετε τον πάτο και τα πόδια σας

Η θερμότητα θα μαλακώσει το δέρμα και θα το κάνει να τεντώσει.

Πεντακάθαρα λευκά sneakers

Τα λευκά sneakers είναι υπέροχα και άνετα, ωστόσο, είναι κρίμα να μαυρίζουν. Για να μην γίνονται χάλια, προμηθευτείτε από το εμπόριο ειδική γόμα, για να διώξετε τους λεκέδες μακριά.

Αντίο λεκέδες από ιδρώτα

Αφαιρέστε τους λεκέδες από ιδρώτα με χυμό λεμονιού. Αναμείξτε ίση ποσότητα χυμό με νερό και με ένα βαποριζατέρ ψεκάστε την περιοχή του λεκέ. Τρίψτε απαλά το ύφασμα. Αν ο λεκές επιμένει, μουλιάστε το ρούχο στο λεμόνι για περίπου μισή ώρα και βάλτε το στο πλυντήριο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ασπιρίνη για να διώξετε τον λεκέ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σπάσετε μερικά δισκία και να δημιουργήσετε μια πάστα επάνω στον λεκέ.

Διώξτε τις μυρωδιές

Το κόλπο εδώ είναι γνωστό. Αν ένα από τα ρούχα σας μοιράζει, αλλά θέλετε να το βάλετε οπωσδήποτε, ψεκάστε το με βότκα. Εξαφανίζει τις μυρωδιές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προβλήματα μόδας λύσεις λεκέδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ