Εσπασε το πόδι της η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου [εικόνες] - iefimerida.gr

Εσπασε το πόδι της η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απρόσεκτη στιγμή οδήγησε την διάσημη τηλεοπτική σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι.

Παρά την... γκαντεμιά, όπως χαρακτήρισε η ίδια το περιστατικό, διατήρησε το κέφι της και ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από την περιπέτειά της.

«Οι Άγγλοι εύχονται break a leg για γούρι, εγώ που το έσπασα τι να πω; Να σπάσει η γρουσουζιά και η γκαντεμιά, μου την δίνει που δεν μπορώ να κουνηθώ» έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Εσπασε το πόδι της η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο πλευρό της βρέθηκε αμέσως η Φαίη Σκορδά, η οποία ανέβασε με την σειρά της μια φωτογραφία μαζί με την Μπαρμπαρίγου με το μπαταρισμένο της πόδι. «Ολα καλά, η Αργυρώ σας στέλνει την αγάπη της» έγραψε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα, η διάσημη μαγείρισσα, ανέβασε μια συνταγή για τούρτα αγριοφράουλας σχολιάζοντας με ευγνωμοσύνη τα σχόλια αγάπης που δέχθηκε για περαστικά.

«Κανονικά θα σας έλεγα ότι η τούρτα αγριοφράουλας μου είναι τοσο εύκολη που μπορεί ακόμη κιένα παιδί να τη φτιάξει. Μέτα τα σημερινά όμως, θα σας πω ότι είναι τόσο εύκολη που θα φτιάξω άλλη μία στα γρήγορα να ισοροπήσω σε γλύκα την παράδοξη τούτη μέρα! (Σας ευχαριστώ όλους και όλες πολυυυύ για τα υπέροχα σχόλια και τα μυνήματα!!!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σπάσιμο πόδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ