Οι Ισπανοί «εξοπλίζονται»: Θα πάνε με 3.000 μπουκάλια εντομοαπωθητικό στους Ολυμπιακούς αγώνες - iefimerida.gr

Οι Ισπανοί «εξοπλίζονται»: Θα πάνε με 3.000 μπουκάλια εντομοαπωθητικό στους Ολυμπιακούς αγώνες

(ΑΠΕ/ EPA/ ANDY RAIN)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απειλή του ιού Ζίκα έχει ρίξει τη σκιά της πάνω από το Ρίο ντε Τζανέιρο και τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Για αυτό το λόγο, οι Ισπανοί σκοπεύουν να πάνε «εξοπλισμένοι» στη Βραζιλία. Η ισπανική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 3.000 μπουκάλια εντομοαπωθητικό στους αθλητές της, για να τους βοηθήσει να προστατευθούν από τον ιό Ζίκα, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων.

Σε συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τις αθλητικές ομοσπονδίες της Ισπανίας, η Ολυμπιακή Επιτροπή τους ανακοίνωσε ότι πρόσφατα συμφώνησε με εταιρεία που θα της παράσχει το ισχυρότερο εντομοαπωθητικό για τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Αν και οι γιατροί της ισπανικής Ολυμπιακής Επιτροπής σημειώνουν ότι οι αθλητές πρέπει να είναι ενήμεροι, αλλά όχι ανήσυχοι για τον ιό Ζίκα, ανακοινώθηκε ότι θα γίνει σεβαστή η απόφαση όποιου επιλέξει να απέχει από τη διοργάνωση στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΟς ΖΙΚΑ Ισπανία Ολυμπιακοί Αγώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ