Σπυρόπουλος: Από 1η Δεκεμβρίου το κυνήγι για τις συντάξεις μαϊμού - iefimerida.gr

Σπυρόπουλος: Από 1η Δεκεμβρίου το κυνήγι για τις συντάξεις μαϊμού

συντάξεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε 300 εκ. ευρώ υπολογίζεται το ποσό που έχανε το κράτος κάθε χρόνο από τις συντάξεις «μαϊμού» καθώς περισσότεροι από 20.000 δικαιούχοι δεν έχουν απογραφεί και πιστεύεται ότι έχουν πεθάνει και άλλοι παράνομα εισέπρατταν τις συντάξεις τους.

Όπως δήλωσε το πρωί στην τηλεόραση της ΝΕΤ ο πρόεδρος του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, από την 1η Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει νομικά από το κράτος η διεκδίκηση των χρημάτων από εκείνους που παρανόμως τα εισέπρατταν.

Ο κ. Σπυρόπουλος υπογράμμισε ότι δεν θα πληγούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι με νέες μειώσεις καθώς όπως είπε «δεν έχουν πλέον περιθώρια για ούτε ένα ευρώ μείωση των συντάξεών τους» και ανέφερε ότι μόνο σε 100.000, από το σύνολο του ενός εκατομμυρίων συνταξιούχων του ΙΚΑ, υπήρξε μείωση στις συντάξεις τους, με τα μέτρα που ελήφθησαν το τελευταίο δίμηνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ