Τα μέτρα Μουζάλα για να διευκολύνει τους μουσουλμάνους πρόσφυγες να συμμετέχουν στο Ραμαζάνι - iefimerida.gr

Τα μέτρα Μουζάλα για να διευκολύνει τους μουσουλμάνους πρόσφυγες να συμμετέχουν στο Ραμαζάνι

 Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέτρα διευκόλυνσης των μουσουλμάνων προσφύγων προκειμένου να μετάσχουν στο Ραμαζάνι, την μεγάλη θρησκευτική τους γιορτή, ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου, έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε όσοι επιθυμούν εκ των προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στα Κέντρα φιλοξενίας, να συμμετάσχουν στην θρησκευτική εορτή των Μουσουλμάνων (Ραμαζάνι), από 05/06/16 ως 05/07/16.

Πιο συγκεκριμένα:

Έχει υπάρξει ποιοτική και χρονική αναπροσαρμογή στην σίτιση ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όπως το ορίζει το Ραμαζάνι.

Έχει διανεμηθεί οδηγία στους διοικητές των κέντρων φιλοξενίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και τα συναρμόδια Υπουργεία, όπου εξηγούνται οι παρεμβάσεις που πρέπει να υπάρχουν χρονικά και χωροταξικά ώστε να μπορούν οι Μουσουλμάνοι οι οποίοι φιλοξενούνται και επιθυμούν να ασκήσουν το θρησκευτικό τους δικαίωμα, χωρίς να επηρεάζουν και να επηρεάζονται από την λειτουργία των δομών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ