Την τρολάρουν για τα κιλά της αλλά εκείνη δηλώνει ευτυχισμένη [εικόνες] - iefimerida.gr

Την τρολάρουν για τα κιλά της αλλά εκείνη δηλώνει ευτυχισμένη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Mzznaki Tetteh και ο Kojo Amoah είναι από την Γκάνα και θα παντρευτούν στις 23 Ιουνίου.


Εκείνη είναι νοσοκόμα και εκείνος εργάζεται σε οικοδομές και θέλησαν να μοιραστούν την ευτυχία τους με τον υπόλοιπο πλανήτη ανεβάζοντας τις φωτογραφίες από τον αρραβώνα τους στο Instagram:

Την τρολάρουν για τα κιλά της αλλά εκείνη δηλώνει ευτυχισμένη [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και οι περισσότεροι άνθρωποι τους συγχάρηκαν για τον επικείμενο γάμο τους και τους έστελαν συγχαρητήρια.
«Μου αρέσουν οι φωτογραφίες αρραβώνων, γενικά, και μου λένε πόσο ωραίο είναι δύο άνθρωποι να αγαπιούνται. Αυτές εδώ οι εικόνες είναι ...δυνατές, δείχνουν την αφοσίωση που έχουν ο ένας για τον άλλο και την ΑΓΑΠΗ χωρίς όρια. Μου αρέσει η εμπιστοσύνη και η συνεννόηση που εκπέμπουν οι δυό τους. Ευχαριστώ για τις τόσο ωραίες φωτό και θέλω να πω ότι εκείνος είναι τυχερός. Συγχαρητήρια!» έγραψε κάποιος, στα σχόλια.
Αλλά δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια, ειδικά για την παρακάτω φωτογραφία.

Την τρολάρουν για τα κιλά της αλλά εκείνη δηλώνει ευτυχισμένη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«@mzznaki πόσο θλιβερό είναι να δεχόμαστε ανθρώπους που είναι έτσι! Πρέπει γρήγορα να ξεκινήσει μια δίαιτα! Αυτό το κορίτσι δεν μοιάζει ωραίο σε νυφικό σαν αυτό εδώ. Οι άνθρωποι ενοχλούνται, δεν λυπούνται, ενοχλούνται», έγραψε ένας.
«Δεν ζηλεύω ή κάτι τέτοιο, απλά ενδιαφέρομαι για την ασφάλεια αυτού του τύπου. Εννοώ ότι δείχνει σαν να τον στραγγαλίζουν. Δεν έχω τίποτα με τα άτομα που έχουν βάρος, αλλά όταν δεν ταιριάζουν με άλλους τότε είναι πρόβλημα», σχολίασε κάποιος άλλος.
Αλλά η Mzznaki δεν το έβαλε κάτω από τα αρνητικά σχόλια και έστειλε την εξής απάντηση:
«Διατηρώ την αυτοπεποίθησή μου...τα άθλια σχόλιά σας δεν θα καταρακώσουν την ευτυχία μου...σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας...με τιμάτε». Πηγή independent

Την τρολάρουν για τα κιλά της αλλά εκείνη δηλώνει ευτυχισμένη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρολάρουν κιλά Γκάνα γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ