«Μαύρη» η νέα Ερμιόνη του Χάρι Πότερ -Σάλος στην Αγγλία [εικόνες] - iefimerida.gr

«Μαύρη» η νέα Ερμιόνη του Χάρι Πότερ -Σάλος στην Αγγλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο για τη «μαύρη» Ερμιόνη στη θεατρική συνέχεια του Χάρι Πότερ, με την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ να απαντά σε όσους κατακρίνουν την επιλογή της.

«Η εμπειρία μου στα social media με έχει διδάξει ότι πάντα θα υπάρχουν ηλίθιοι γύρω μας. Όμως τι μπορείς να κάνεις; Έτσι είναι φτιαγμένος ο κόσμος. Η Noma επιλέχθηκε γιατί ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ρόλο», είπε η δημιουργός του Χάρι Πότερ για την βραβευμένη ηθοποιό Noma Dumezweni στη συνέντευξή της στον Observer.

«Μαύρη» η νέα Ερμιόνη του Χάρι Πότερ -Σάλος στην Αγγλία [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Είναι ένα μάτσο ρατσιστές. Έχω βαρεθεί να απαντάω στα ρατσιστικά σχόλια άρα πρόκειται να το δηλώσω κατηγορηματικά: Η Ερμιόνη μπορεί κάλλιστα να είναι μία μαύρη γυναίκα και μάλιστα με τις ευλογίες μου», ανέφερε η πολυεκατομμυριούχος συγγραφέας.

«Μαύρη» η νέα Ερμιόνη του Χάρι Πότερ -Σάλος στην Αγγλία [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η παραγωγή «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί», η οποία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πουλώντας 175.000 εισιτήρια σε 24 ώρες, θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου στο Λονδίνο και αφηγείται τις περιπέτειες των μεγάλων - πλέον - ηρώων και των παιδιών τους.

Πηγή: The Gaurdian

Πηγή φωτογραφίας: The Gaurdian/Charlie Gray

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαρι πότερ ερμιόνη θεατρικό έργο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ