Μανώλης Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ διολίσθησε... - iefimerida.gr

Μανώλης Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ διολίσθησε...

EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγανάκτηση του κόσμου πρέπει να φανεί και πολιτικά, τονίζει ο Μανώλης Γλέζος.

Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς μιλώντας στο Βήμα Fm σημείωσε χαρακτηριστικά «Το πρόβλημα είναι πώς θα πειστεί ο κόσμος να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, ώστε την αγανάκτησή του, το θυμό του και την οργή του, να τα μετατρέψει σε πολιτική πράξη και όχι απλώς να φωνάζει ή να πάει να σπάει βιτρίνες».
Ο Μανώλης Γλέζος αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια που συμμετείχε στο κόμμα, σημειώνοντας πως ο ίδιος είχε προτείνει να δώσουν την εξουσία στο λαό. «Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πήγαινε μπροστά και είχε κολλήσει και αυτός στο 4%; Όταν δέχθηκαν την άποψή μου και είπαμε να δώσουμε την εξουσία στο λαό πήγαμε από το 4, στο 14, στο 24% και ούτω καθεξής. Είπα, πως διολίσθησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν βλέπεις τα κόκκινα χαλιά μπροστά σου, είναι μεγάλη ιστορία, δεν είναι μικρή, για σκέψου τα».

Σε ερώτηση για το πού ανήκει, σήμερα, πολιτικά, ο Μανώλης Γλέζος απάντησε ότι πάντοτε ανήκε στην κίνηση «Ενεργοί Πολίτες», ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν έφυγε από εκεί.

«Δεν χαρίζουμε την Ευρώπη, σε κανέναν, γιατί η Ευρώπη και νοηματικά και λεκτικά και πολιτισμικά, ανήκει εδώ», κατέληξε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ