Παραδοχή Βαρεμένου: Στην οικονομική πολιτική η κυριαρχία μας είναι σχετική - iefimerida.gr

Παραδοχή Βαρεμένου: Στην οικονομική πολιτική η κυριαρχία μας είναι σχετική

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχουμε απόλυτη κυριαρχία ως χώρα... Η κυριαρχία μας είναι σχετική, λόγου χάρη, στην οικονομική πολιτική» παραδέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

«Είναι ασύμμετρες οι συνθήκες στη χώρα», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Βαρεμένος.

«Ο λαός μάς ψήφισε να διαχειριστούμε και τα διλήμματά μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τον τρίτο ή τον ουδέτερο» είπε επίσης.

«Το δίλημμα τον περασμένο Αύγουστο στη ρίζα του ήταν ‘‘μένουμε ή φεύγουμε από το ευρώ’’ όπως τον έθεσαν οι δανειστές» είπε. «Το περασμένο καλοκαίρι κορυφώθηκε το δράμα που διαρκούσε 6,5 χρόνια... Τώρα τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, γι’ αυτό λέμε ότι κάναμε μια στροφή, το λένε αυτό και οι πιο σκληροί, το λέει και ο κ. Σόιμπλε», συνέχισε.

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι δεν έχει τίποτε με όλους όσοι δηλώνουν «Μένουμε Ευρώπη». «Δεν θέλω να τους σκοτώσω», είπε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Βαρεμένος κυριαρχία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ