Η εμφάνιση-έκπληξη της Τέιλορ Σουίφτ σε γάμο θαυμαστών της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η εμφάνιση-έκπληξη της Τέιλορ Σουίφτ σε γάμο θαυμαστών της [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πρόσφατα να χώρισε, αυτό όμως δεν έκανε την Τέιλορ Σουίφτ να σταματήσει να πιστεύει στο έρωτα και έτσι, την Κυριακή η τραγουδίστρια έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στον γάμο ενός θαυμαστή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αδερφή του γαμπρού επικοινώνησε με την τραγουδίστρια για να την ενημερώσει ότι ο αδερφός της Μαξ Σίνγκερ και η αρραβωνιαστικιά του Κένυα Σμιθ θα παντρεύονταν στο νοσοκομείο ώστε να μπορεί να είναι παρούσα η μητέρα του πρώτου.

Συγκινημένη η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίστηκε στο παρτι του γάμου και άρχισε κιόλας να τραγουδάει παίζοντας το πιάνο. Φυσικά όλοι οι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η πιο διάσημη τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή στον πλανήτη διασκέδαζε δίπλα τους. Κινητά και φωτογραφικές πήραν φωτιά, και στιγμές από το γάμο ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ίδια η τραγουδίστρια, ακομπλεξάριστη όπως είναι ανέβασε και εκείνη φωτογραφίες αγκαλιά με το ζευγάρι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Instagram /@taylorswift

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέιλορ Σουίφτ γάμος έκπληξη θαυμαστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ