Σε δημοπρασία το EMMY της Γουίτνεϊ Χιούστον -Βγάζουν στο σφυρί 100 προσωπικά της αντικείμενα - iefimerida.gr

Σε δημοπρασία το EMMY της Γουίτνεϊ Χιούστον -Βγάζουν στο σφυρί 100 προσωπικά της αντικείμενα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βραβεία, τα κοστούμια καθώς και προσωπικά αντικείμενα της Γουίτνεϊ Χιούστον βγαίνουν σε δημοπρασία.

Κειμήλια από την περιουσία της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπανιέρα σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς το 2012 σε ηλικία 48 χρόνων, θα πωληθούν στην Καλιφόρνια στις 24 και 25 Ιουνίου, όπως δήλωσε ο οίκος δημοπρασιών Heritage Auctions.

Ανάμεσα στα αντικείμενα θα είναι το βραβείο Emmy που κέρδισε η Χιούστον το 1986 για την παρουσία της στα 28α βραβεία Grammy, το οποίο υπολογίζεται ότι θα φτάσει τις 10.000 δολάρια, καθώς και η υπογραφή της για την ταινία «Waiting to Exhale» του 1995, η οποία μπορεί να πωληθεί έναντι 1.000 δολαρίων.

Στην δημοπρασία θα διατεθούν περισσότερα από 100 αναμνηστικά κομμάτια που είναι μέρος της συλλογής του οίκου δημοπρασιών.

«Θεωρούμε ότι ήρθε ο καιρός που θα πρέπει να δώσουμε κάτι από την Γουίτνεϊ, στους ανθρώπους που την αγαπούσαν», δήλωσε, σύμφωνα με το Ρόιτερς η Πατ Χιούστον πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας και πρόεδρος του της περιούσιας της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ