ΕΣΑ: Πλήττεται ο εμπορικός κόσμος της Αθήνας από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μετρό - iefimerida.gr

ΕΣΑ: Πλήττεται ο εμπορικός κόσμος της Αθήνας από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μετρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι έμποροι καλούν τους εργαζόμενους να επανεξετάσουν τις κινητοποιήσεις τους, επισημαίνοντας πως γίνονται σε μια κακή χρονική συγκυρία που συμπίπτει με την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Νίκος Κογιουμτσής καλεί τους εργαζόμενους να αναρωτηθούν ποιους βλάπτουν με τις εξαγγελθείσες κινητοποιήσεις, τονίζοντας ότι σε μια περίοδο που οι επιχειρήσεις δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης και διατήρησης των θέσεων εργασίας, είναι ανώφελο να προστεθεί άλλο ένα επιπλέον πρόβλημα, που αφορά στη μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

Η επιλογή του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, που συμπίπτει με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, θα δυσκολέψει τις μετακινήσεις Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

«Ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, εκπροσωπώντας τις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις, απευθύνομαι στους εργαζόμενους των μέσων μαζικής μεταφοράς σεβόμενος την όποια δίκαιη διεκδίκησή τους και ζητώ, αφού συνυπολογίσουν τα ανωτέρω και αναλογισθούν ποιους πραγματικά βλάπτουν οι εξαγγελθείσες κινητοποιήσεις τους, να επανεξετάσουν τη στάση τους», σημειώνει ο κ. Κογιουμτσής και ζητά από την πολιτεία να κάνει έναν ειλικρινή διάλογο με τους εργαζόμενους των μέσων σταθερής τροχιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετρό Απεργίες εμπορικός κόσμος ΕΣΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ