Eλένη Φουρέιρα: Γιατί έκρυβα ότι είμαι από την Αλβανία - iefimerida.gr

Eλένη Φουρέιρα: Γιατί έκρυβα ότι είμαι από την Αλβανία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ουκ ολίγες φορές η πανέμορφη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα δεν έχει διαστάσει να αναφερθεί σε συνεντεύξεις της στην καταγωγή της -κατάγεται από την Αλβανία, κάτι που παλαιότερα η ίδια προσπαθούσε να επιμελώς να κρύψει.

Η ίδια, σε συνέντευξή της, εξήγησε γιατί αρχικά έκρυβε την καταγωγή της.

«Όλα πρέπει να γίνονται την κατάλληλη στιγμή. Μίλησα για το θέμα αυτό όταν ήθελα να το κάνω για μένα, δεν ήθελα να γίνει ντόρος και θέμα την επόμενη ημέρα. Ένιωσα πολύ ωραία που το είπα και πήρα πολλά μηνύματα από νέα παιδιά που βίωναν και βιώνουν ακόμη την ίδια κατάσταση με μένα», ανέφερε.

Να θυμίσουμε την παλαιότερη συνέντευξή της, όπου είχε πει χαρακτηριστικά: «Εκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε».

Οσον αφορά το κατά πόσον έχουν αλλάξει σήμερα τα δεδομένα σε τέτοια θέματα, η ίδια τονίζει: «Το 2016 είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, δυστυχώς 20 χρόνια πίσω οι αντιλήψεις και τα στερεότυπα ήταν διαφορετικά. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την καταγωγή μου, πάντα ήμουν, αλλά κάποια πράγματα στη ζωή μας θέλουν την κατάλληλη στιγμή για να ειπωθούν».

Ενώ σε ερώτηση για το πώς νιώθει μετά την επιτυχία που έχει σημειώσει στον καλλιτεχνικό χώρο, η ίδια σημειώνει: «Νιώθω πολύ-πολύ τυχερή. Νιώθω ότι έχω αγγίξει το όνειρό μου. Όταν παλεύεις για κάτι και μετά το κατακτάς, η χαρά σου είναι τεράστια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραγουδίστρια καταγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ