ΝΒΑ: Μαγεία των Ουόριορς και προβάδισμα 2-0 κόντρα στους Καβαλίερς [βίντεο] - iefimerida.gr

ΝΒΑ: Μαγεία των Ουόριορς και προβάδισμα 2-0 κόντρα στους Καβαλίερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν ο Στεφ Κάρι ήταν την περισσότερη ώρα στον πάγκο προκειμένου να προστατευθεί από φάουλ. Οι Ουόριορς ήταν εκπληκτικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Καβαλίερς, νικώντας με σκορ 110-77.

Η διαφορά των 33 πόντων επιδεικνύει και την πραγματική διαφορά που είχαν οι δύο ομάδες στο παρκέ, στο 2ο παιχνίδι τους. Οι Ουόριοτς έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τους Λίβινγκστον και Γκριν δεν απειλήθηκαν στιγμή από τον Λεμπρόν Τζέιμς και την παρέα του, χαρίζοντας μάλιστα αρκετές στιγμές μοναδικού θεάματος.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν σημείωσε 28 πόντους (5/8 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Κάρι σταμάτησε στους 18. Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 19 πόντους, 9 ασίστ, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, αλλά και 7 λάθη έμοιαζε να παλεύει μόνος του για τους «Καβς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ουριορς Καβαλίερς NBA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ