Ο δρόμος του κρασιού -Το Μπορντό ανοίγει θεματικό πάρκο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο δρόμος του κρασιού -Το Μπορντό ανοίγει θεματικό πάρκο [εικόνες & βίντεο]

Vimeo @laciteduvin
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας από τους top προορισμούς κάθε λάτρη του κρασιού είναι το Μπορντό της Γαλλίας και όχι άδικα, μιας και η φήμη του ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης.

Το Μπορντό, ωστόσο, θα αποτελεί τον προορισμό των προορισμών, καθώς στις 31 Μαΐου άνοιξε τις πόρτες του θεματικό πάρκο κρασιού. Το La Cité du Vin!

Εχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναπαράγει την κίνηση του κρασιού μέσα στο ποτήρι. Στο μουσείο, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μια γεύση από την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του κρασιού.

Instagram @laciteduvin

Εργαστήρια γευσιγνωσίας, εργαστήρια κρασιού και συνεδρίες με θέμα το κρασί είναι μεταξύ των δραστηριοτήτων που μπορεί να παρακολουθήσει ο όποιος επιθυμεί.

Μια από τις καλύτερες εμπειρίες του θεματικού πάρκου αποτελεί αδιαμφισβήτητα η βαρκάδα, που μιμείται το ταξίδι ενός εμπόρου κρασιού σε όλο τον κόσμο.

Instagram @laciteduvin

laciteduvin.com

Ο δρόμος του κρασιού -Το Μπορντό ανοίγει θεματικό πάρκο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ