Γυναικεία περιποίηση: Οσα μια γυναίκα δεν πρέπει να κάνει μόνη της στο σπίτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Γυναικεία περιποίηση: Οσα μια γυναίκα δεν πρέπει να κάνει μόνη της στο σπίτι [εικόνες]

Instagram/@victoriassecret
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί να βάψετε τα μαλλιά σας στο σπίτι ή να κόψετε μόνες σας αφέλειες, για να μην χαλάσετε τα χρήματά σας στο κομμωτήριο.

Αρκετές, μιας και οι καιροί είναι για όλους δύσκολοι.

Ναι, δεν είναι κακό να θέλετε να βάψετε μόνες σας τα μαλλιά σας, όταν θέλετε να τα ανοίξετε ή να τα σκουρύνετε δυο-τρεις τόνους, ωστόσο, για κάποιες κινήσεις περιποιήσεις θα πρέπει να απευθύνεστε στους επαγγελματίες.

Ποιες είναι αυτές;

Να κόψετε αφέλειες

Μπορεί να σας φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι. Αφήστε κάτω το ψαλίδι και πηγαίνετε σε ένα κομμωτήριο. Ο επαγγελματίας θα κάνει τις αφέλειες να ταιριάζουν στο πρόσωπό σας και θα σας κάνει να μην μοιάζετε με 5χρονο.

Δραστικές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών σας

Για να ανοίξετε ή να σκουρύνετε δυο-τρεις τόνους τα μαλλιά σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε τις βαφές που υπάρχουν στα σουπερμάρκετ. Αν θέλετε, όμως, να κάνετε μια πιο δραστική αλλαγή, από ξανθιά σε μελαχρινή για παράδειγμα, καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε έναν κομμωτή. Εδω έχετε να κάνετε με τη χημεία και την θεωρία χρωμάτων, δεν είναι απλό.

Γυναικεία περιποίηση: Οσα μια γυναίκα δεν πρέπει να κάνει μόνη της στο σπίτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Instagram/@kyliejenner

Καθαρισμός προσώπου

Τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα είναι αντιαισθητικά, ωστόσο, δεν μπορείτε να απαλλαγείτε μόνες σας από αυτά. Υπάρχουν κίνδυνοι μολύνσεων αν χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, για να τα σπάσετε, ενώ μπορείτε να επιδεινώσετε την ακμή. Οπότε για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε έναν δερματολόγο.

Αποτρίχωση στα φρύδια

Αν καλά καλά δεν μπορείτε να βγάλετε τα φρύδια με το τσιμπιδάκι σας, για ποιο λόγο να πάρετε στα χέρια σας ταινίες αποτρίχωσης να τα βγάλετε. Και το παραμικρό λάθος μπορεί να σας στοιχίσει το φρύδι σας.

Γυναικεία περιποίηση: Οσα μια γυναίκα δεν πρέπει να κάνει μόνη της στο σπίτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Instagram/@caradelevingne

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περιποίηση επαγγελματίες γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ