Tζον Μέιτζορ: Βλακώδεις και ελεεινοί ισχυρισμοί στην καμπάνια του Brexit - iefimerida.gr

Tζον Μέιτζορ: Βλακώδεις και ελεεινοί ισχυρισμοί στην καμπάνια του Brexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τζον Μέιτζορ δήλωσε σήμερα ότι η καμπάνια για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, κάνει βλακώδεις και ελεεινούς ισχυρισμούς για τα θέματα μετανάστευσης, αλλά και για το κόστος της παραμονής στην ΕΕ, προκειμένου να παρασύρει τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν όχι στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου.

Φέρνοντας στην επικαιρότητα τα βαθιά ρήγματα που υπάρχουν στη βρετανική κοινωνία ο Μέιτζορ προέτρεψε τους Βρετανούς να αμφισβητήσουν τα όσα ισχυρίζεται ο Μπόρις Τζονσον, ένθερμος και πρωταγωνιστικός υποστηρικτής της καμπάνιας της εξόδου από την ΕΕ, αλλά και πιθανός μελλοντικός ηγέτης του συντηρητικού κόμματος του Μέιτζορ.

“Αυτό που κάνουν είναι να βομβαρδίζουν τους Βρετανούς ψηφοφόρους με αναληθείς πληροφορίες. Νομίζω ότι η καμπάνια τους κινδυνεύει να γίνει ελεεινή,” δήλωσε ο Μέιτζορ στο BBC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Brexit Τζον Μέιτζορ μετανάστευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ