Η εργασιακή εφεδρεία αφήνει μια υπηρεσία χωρίς κανέναν υπάλληλο

Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται ότι θα δημιουργήσει η εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας στη Χημική Υπηρεσία της Λαμίας, καθώς ο ένας και μοναδικός υπάλληλος που εργάζεται εκεί βγαίνει σε σύνταξη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το LamiaStar, στην Χημική Υπηρεσία της Λαμίας εργάζονταν έξι υπάλληλοι όπως προβλεπόταν από το οργανόγραμμα. Σταδιακά όμως, οι μεταθέσεις και οι αποσπάσεις άφησαν γυμνή αυτήν την δημόσια υπηρεσία που εξυπηρετεί βιομηχανίες, τελωνεία, οινοποιία, δεκάδες επιχειρήσεις.

Τώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και ο τελευταίος υπάλληλος μετά από αρκετά χρόνια προσφοράς στην Υπηρεσία ετοιμάζεται να καταθέσει τα χαρτιά του για να συνταξιοδοτηθεί. Το αποτέλεσμα είναι ότι όλες οι επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη την Χημική Υπηρεσία θα πρέπει στο εξής να απευθύνονται στην αντίστοιχη Υπηρεσία της Λιβαδειάς.

Το πρόβλημα ανέδειξε με επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, ο αντιπεριφερειάρχης, Θωμάς Στάικος, ζητώντας να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η Υπηρεσία να συνεχίσει να λειτουργεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ