Τζέσικα Άλμπα: Πόζαρα σέξι για εξώφυλλα και ήταν άβολο -Ημουν ακόμη παρθένα - iefimerida.gr

Τζέσικα Άλμπα: Πόζαρα σέξι για εξώφυλλα και ήταν άβολο -Ημουν ακόμη παρθένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού In Style έδωσε η Τζέσικα Άλμπα μιλώντας για την καριέρα της και την οικογένειά της.

Η ίδια αποκάλυψε πως πρώτοι ρόλοι που ενσάρκωσε τις προσέδωσαν τον χαρακτηρισμό του sex symbol γεγονός που στην αρχή δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί.

Ο λόγος; H ίδια ανέφερε πως υπήρξε η πρώτη star που πόζαρε για το εξώφυλλο του MAXIM, ενώ ακόμη ήταν παρθένα. "Η σεξουαλικότητά μου με έκανε να αισθάνομαι άβολα. Θυμάμαι την πρώτη μου φωτογράφηση στο Maxim, όπου μου ζητούσαν να ποζάρω με συγκεκριμένο τρόπο και του έλεγα: 'Ε, είμαι 19 ετών. Είμαι παρθένα. Δεν ξέρω καν πως θα το κάνω αυτό. Είναι τόσο άβολο".

Η Άλμπα αν και πλέον έχει οικογένεια, παιδιά και τρέχει τη δική της επιχείρηση, ανέφερε πως σήμερα όλοι την βλέπουν ως μία επιτυχημένη γυναίκα ( business woman), ενώ δέκα χρόνια πριν όλοι την έβλεπαν σαν sex symbol σε όλες της τις ταινίες.

«Κατά κάποιο τρόπο πέρασα μια κρίση. Σκεφτόμουν: αυτό δεν είναι αυτό που θέλω να γίνω. Είμαι πολλά περισσότερα από αυτό , αλλά δεν ξέρω πώς να μην είμαι sex symbol» αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο περιοδικό In Style.

Τζέσικα Άλμπα: Πόζαρα σέξι για εξώφυλλα και ήταν άβολο -Ημουν ακόμη παρθένα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέσικα Άλμπα sex symbol Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ