Βαλς: Ζηλεύω τον Τσίπρα Πέρασε 7.500 σελίδες με μέτρα χωρίς αντιδράσεις - iefimerida.gr

Βαλς: Ζηλεύω τον Τσίπρα Πέρασε 7.500 σελίδες με μέτρα χωρίς αντιδράσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βάλς μετά τον Γερούν Ντάισεμπλουν φέρεται να εξέφρασε - σε κατ' ιδίαν συνάντηση με δημοσιογράφους-τον θαυμασμό του για τον Αλέξη Τσίπρα και για το πως πέρασε από τη Βουλή το πολυνομοσχέδιο.

«Ζηλεύω τον Τσίπρα που πέρασε 7.500 σελίδες απο τα μέτρα χωρίς αλλαγές, χωρίς απεργίες», είπε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας αναφερόμενος φυσικά στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που πέρασε από την Βουλή.

Τις δηλώσεις μετέφερε ο Γάλλος ανταποκριτής της LIberation, Fabien Perrier ο οποίος ήταν μεταξύ των δημοσιογράφων που συζήτησαν με τον Μανουέλ Βαλς σε χαλαρό ύφος στην Γαλλική πρεσβεία. Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως στα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στην Γαλλία με την κυβέρνηση να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι στις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο νόμο για τα εργασιακά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βαλς Τσίπρας πολυνομοσχέδιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ