Δήμητρα Ματσούκα: Γκουγκλάρω τον εαυτό μου και βλέπω επικεφαλίδα που αναφέρεται σε πορνοστάρ - iefimerida.gr

Δήμητρα Ματσούκα: Γκουγκλάρω τον εαυτό μου και βλέπω επικεφαλίδα που αναφέρεται σε πορνοστάρ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πανέμορφη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό και πιο συγκεκριμένα στον Δημήτρη Παπανώτα, στην οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει πράγματα που την έχουν ενοχλήσει.

Μάλιστα, η πάντα γοητευτική ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά περιστατικό που της έχει συμβεί γράφοντας το όνομα της στην αναζήτηση του διαδικτύου.

«Έχω αισθανθεί σχεδόν κυνηγημένη από την κακοήθεια κάποιων. Έχουν γραφτεί φρικτά πράγματα για μένα. Φρικτά! Ήταν χοντρά. Γκουγκλάρεις τον εαυτό σου και βλέπεις επικεφαλίδα που αναφέρεται σε μία πορνοστάρ, την οποία όμως λένε «η σωσίας της Δήμητρας Ματσούκα σε πορνοταινία», με μικρά! Είναι ντροπή τους! Αυτό το έχω υποστεί τη χρονιά εκείνη που έπαιξα στην Επίδαυρο κι έκανα παράλληλα τα «Ματωμένα Χώματα» του Κουτσομύτη. Αισθάνθηκα ντροπή. Είναι πολύ χυδαίο. Σκέφτηκα να πάω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, έχουν περάσει 7 χρόνια και δεν έχουν κάνει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πανέμορφη ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ματσούκα αναζήτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ