Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Πάνου Καλλίτση -Χειροπέδες και σε Ειδικό Φρουρό - iefimerida.gr

Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Πάνου Καλλίτση -Χειροπέδες και σε Ειδικό Φρουρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη τριών ατόμων, για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε έναν 29χρονο Ειδικό Φρουρό, έναν 34χρονο Ιρακινό και έναν 42χρονο έγκλειστο των Φυλακών Αγιάς Χανίων για απάτες και ληστείες.

Οι δράστες συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Διεθνούς Αεροδρομίου οι δύο πρώτοι και στην περιοχή της Ομόνοιας ο τρίτος.

Στην κατοχή του 29χρονου και από τις κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • δύο (2) πιστόλια με γεμιστήρες και φυσίγγια που κατείχε νόμιμα
  • έξι (6) φυσίγγια
  • το χρηματικό ποσό των -1.100- ευρώ
  • τρία (3) Διαβατήρια Ξένων Αρχών, ένα (1) ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς, Ελληνικό Δελτίο Ταυτότητας και δύο (2) κάρτες Αλλοδαπών Αρχών
  • δύο (2) συναλλαγματικές και αντίγραφο πελάτη Τράπεζας
  • πλήθος συσκευών τηλεφώνων και καρτών sim

Στην κατοχή του 34χρονου και του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές τηλεφώνων και κάρτες sim.

Ο άνδρας της ΔΙΑΣ ομολόγησε τη συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση λέγοντας ότι ήταν τσιλιαδόρος και αποκαλύπτοντας ότι τον κομμωτή πυροβόλησε ο τρίτος της «παρέας», ο άνδρας που μπαινόβγαινε στις φυλακές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο είπε και ο Ιρακινός στην κατάθεσή του.

Το Σάββατο, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κομμωτής των επωνύμων Πάνος Καλλίτσης, το τελευταίο Σάββατο του φετινού Ιανουαρίου, καθώς εμπαινε στο γκαράζ του σπιτιού του μαζί με την σύζυγό του, επιστρέφοντας από το κομμωτήριό τους, έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από άτομα που του επιτέθηκαν.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει η Ελενα Χριστοπούλου, σύζυγός του Πάνου Καλλίτση, δύο άνδρες με όπλα βρέθηκαν δίπλα στο όχημά τους καθώς έμπαιναν στο γκαράζ. «Ο Πάνος κλείδωσε τις πόρτες και έκανε όπισθεν για να ξεφύγουμε. Ηταν αδίστακτοι. Πυροβόλησαν στο τζάμι. Τότε άνοιξα την πόρτα και τους είπα να μη ξαναρίξουν. Μετά πυροβόλησαν τον Πάνο, ο οποίος αν και χτυπημένος είχε το σθένος να προσπαθήσει να με προστατεύσει. Πριν φύγουν του έριξαν ξανά πυροβολισμούς στα πόδια. Εγώ είχα βγει έντρομη στο δρόμο τρέχοντας, φωνάζοντας ‘‘βοήθεια’’».

Δύο από τις πέντε συνολικά σφαίρες που έπεσαν βρήκαν τον διάσημο κομμωτή, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο θώρακα. Ο Πάνος Καλλίτσης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ημέρες.

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. ως πιθανότερο σενάριο θεωρούσε αυτό της ληστείας, καθώς ο Πάνος Καλλίτσης κουβαλούσε μαζί του χαρτοφύλακα με τις εισπράξεις της ημέρας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες νόμιζαν πως ο κομμωτής μετέφερε 200.000 ευρώ μέσα στη βαλίτσα και γι αυτό τον πυροβόλησαν.

Η αστυνομία, ωστόσο, αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο και περιμένουν την κατάθεσή τους για να δουν αν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καλλίτσης πυροβολισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ