Ο Αντσελότι «τελείωσε» τη δουλειά των ρεπόρτερ της Μπάγερν - «Μεταγραφές τέλος» - iefimerida.gr

Ο Αντσελότι «τελείωσε» τη δουλειά των ρεπόρτερ της Μπάγερν - «Μεταγραφές τέλος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο. Πριν καλά-καλά ξεκινήσει επίσημα η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, να υπάρχει προπονητής που να λέει πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση.

Κι όμως, ο Κάρλο Αντσελότι δεν δίστασε να δηλώσει στου εκπροσώπους του Τύπου πως η Μπάγερν Μονάχου μετά την απόκτηση των Ρενάτο Σάντσες και Ματς Χούμελς, δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση.

Ο Ιταλός, ο οποίος διαδέχθηκε τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο των Βαυαρών, είναι πλήρως ικανοποιήμενος από το ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που το δήλωσε ξεκάθαρα. «Έχουμε πραγματοποιήσει δύο μεταγραφές πολύ γρήγορα και η παρουσία μας στην αγορά... ολοκληρώθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι, αφήνοντας... χωρίς δουλειά τους ρεπόρτερ της Μπάγερν για το υπόλοιπο του καλοκαιριού!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ