Ο Κονέ επιστρέφει Ελλάδα – Το θερμό φλερτ με τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ο Κονέ επιστρέφει Ελλάδα – Το θερμό φλερτ με τον Παναθηναϊκό

Πηγή:Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πτωτική πορεία του στα γήπεδα της Ιταλίας τους τελευταίους μήνες, σε συνδυασμό με την έντονη επιθυμία του Αντρέα Στραματσόνι να τον φέρει στον Παναθηναϊκό, αποτελούν τον συνδυασμό που δείχνει επιστροφή στην Ελλάδα του Παναγιώτη Κονέ.

Ο διεθνής μέσος, ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε και στο 2ο μισό της σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Φιορεντίνα, αποτελεί τον πρώτο και βασικό στόχο του Παναθηναϊκού για τη μεσαία γραμμή στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Στραματσόνι, ο οποίος τον είχε παίκτη στην Ουντινέζε, έχει επικοινωνήσει μαζί του και πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στους πράσινους. Ωστόσο το πιο μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται στις διαθέσεις της Ουντινέζε.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού, ποντάρει στις καλές σχέσεις που έχει με τους «φριουλάνι» προκειμένου να τους πείσει να αφήσουν τον παίκτη για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς τον Ιούνιο του 2017.

Ο Ιταλός προπονητής μάλιστα φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση, η οποία πιθανότατα θα είναι και η πρώτη που θα «κλείσει» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ