Δωρέαν πτήσεις στην Αθήνα για... Ολύμπιους θεούς – Η απίθανη προσφορά ρουμανικής εταιρίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Δωρέαν πτήσεις στην Αθήνα για... Ολύμπιους θεούς – Η απίθανη προσφορά ρουμανικής εταιρίας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ρουμανική αεροπορική εταιρία, σε προσπάθεια να προωθήσει το νέο της δρομολόγιο Τορίνο – Αθήνα, αποφάσισε να κάνει την πιο τρελή προσφορά στους πελάτες της.

Δωρέαν πτήσεις στην Αθήνα για... Ολύμπιους θεούς – Η απίθανη προσφορά ρουμανικής εταιρίας [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο λόγος για την Blue Air, η οποία χθες ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook πως οι πτήσεις για τους... ολύμπιους θεούς είναι δωρεάν. Οι πρώτοι 50 που θα εμφανιστούν στο αεροδρόμιο της ιταλικής πόλης, στις 4 Ιουνίου στις 11 το πρωί, μεταμφιεσμένοι σε αρχαίους Ελληνες θεούς, κερδίζουν ένα δωρεάν εισιτήριο για Αθήνα.

Η επιστροφή στην Ιταλία μπορεί να γίνει με αντίστοιχο τρόπο, με προϋπόθεση πάντα οι πελάτες να εμφανιστούν... θεϊκά ντυμένοι και στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Κάτω από την δημοσίευση της εταιρίας υπήρξαν πολλά θετικά σχόλια από χρήστες του Facebook. Πολλοί μάλιστα δήλωσαν έτοιμοι να... βάλουν κελεμπίες, να φτιάξουν βαλίτσες και να αναχωρήσουν για Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ