O A. Πάγος διαβιβίαζει στην Κύπρο τη δικογραφία Βγενόπουλου - iefimerida.gr

O A. Πάγος διαβιβίαζει στην Κύπρο τη δικογραφία Βγενόπουλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαβίβαση της δικογραφίας που έχουν σχηματίσει οι ελληνικές δικαστικές αρχές για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας και των κ.κ Α. Βγενόπουλου και των συνεργατών του Φόρου και Μπουλούτα, έκρινε σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άρειος Πάγος με βούλευμά του.

Οι ανώτατοι δικαστές συμφώνησαν με την κρίση των συναδέλφων τους δικαστών του Εφετείου, με την οποία είχαν αποφανθεί ότι πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα των δικαστικών αρχών της Μεγαλονήσου να διαβιβαστεί η δικογραφία που έχει σχηματιστεί στη χώρα μας για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας με βασικούς πρωταγωνιστές τον κ. Βγενόπουλο και τους στενούς συνεργάτες του.

Παράλληλα, το Ποινικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου απέρριψε το αίτημα του επιχειρηματία Βγενόπουλου για αναίρεση της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος Ανδρέας Βγενόπουλος βούλευμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ