Η ανάρτηση Θεοδωράκη για τη δοκιμασία της οικογένειας Νικολόπουλου - iefimerida.gr

Η ανάρτηση Θεοδωράκη για τη δοκιμασία της οικογένειας Νικολόπουλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μήνυμα υποστήριξης και αλληλεγγύης για την πολύ μεγάλη δοκιμασία της οικογένειας του Νίκου Νικολόπουλου, θέλησε να στείλει μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, o επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημειώνοντας ότι αν και οι απόψεις του πολιτικά με τον Νίκο Νικολόπουλο δεν τέμνονται πουθενά, εξάρει τον κ. Νικολόπουλο και την σύζυγό του για την πρόθεσή τους, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει η 17χρονη κόρη τους που δίνει μάχη για τη ζωή της, να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων, προκειμένου να σωθεί η ζωή ενός συνανθρώπου που ελπίζει και το περιμένει.

Ο κ. Θεοδωράκης ενθαρρύνει όλο και περισσότερους να λαμβάνουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για τις οποίες χρειάζεται μεγάλο ψυχικό σθένος, έτσι ώστε σε τόσο δύσκολες στιγμές να λαμβάνονται αποφάσεις που μπορούν να δώσουν ζωή.

Η ανάρτηση Θεοδωράκη για τη δοκιμασία της οικογένειας Νικολόπουλου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικολόπουλος Θεοδωράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ