Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές των Μπέκαμ στην Ελλάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές των Μπέκαμ στην Ελλάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πελοπόννησος είναι ο τοπ ευρωπαϊκός προορισμός. Το έγραφε η Telegraph πριν μερικές ημέρες, το επιβεβαίωσαν οι Μπέκαμ τώρα.

Η Βικτόρια, ο Ντέιβιντ και τα παιδιά τους βρίσκονται σε ξενοδοχείο γνωστής αλυσίδας πολυτελών resort στην Ερμιόνη, στο Πόρτο Χέλι.

Αν και το ζευγάρι είχε πάρει όλα τα μέτρα του προκειμένου να μη γίνει γνωστή η άφιξή τους στην Ελλάδα, τα νέα μαθεύτηκαν καθώς δεν παρέλειψαν να βγουν τις βόλτες τους και να κάνουν τα ψώνια τους. Τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ιδιοκτήτρια καταστήματος με σουβενίρ μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Ψώνισαν κυρίως για τα παιδιά τους. Ήταν πολύ απλοί άνθρωποι. Μαζί τους ήταν ακόμα μια κοπέλα, φαντάζομαι ότι ήταν η νταντά. Από ό,τι φάνηκε, ήταν ενθουσιασμένοι και μάλιστα έλεγαν και κάποιες ελληνικές λέξεις», είπε μεταξύ άλλων.

Τα παιδιά της οικογένειας, μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν ποστάρει στο Instagram φωτογραφίες που ομολογουμένως θυμίζουν... Ελλάδα.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές των Μπέκαμ στην Ελλάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές των Μπέκαμ στην Ελλάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

To site ermionida.blogspot, μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογαφία της οικογένειας Μπέκαμ από την Ερμιόνη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ