Τα sms της Αμπερ Χερντ 2 χρόνια πριν στον βοηθό του Τζόνι Ντεπ -«Με χτυπάει...» [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα sms της Αμπερ Χερντ 2 χρόνια πριν στον βοηθό του Τζόνι Ντεπ -«Με χτυπάει...» [εικόνες]

Φωτογραφία: shutterstock.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φως της δημοσιότητας είδαν μηνύματα που είχαν ανταλλάξει πριν από δύο χρόνια η Άμπερ Χερντ με τον προσωπικό βοηθό του Τζόνι Ντεπ.

Σε αυτά τα sms η Άμπερ Χερντ έλεγε στον Στέφεν Ντόιρες πως ο Τζόνι Ντεπ τη χτυπούσε συχνά.

Πηγή ανέφερε στην εκπομπή Entertainment Tonight πως τα μηνύματα μεταξύ Χερντ και Στέφεν Ντόιρες εστάλησαν τον Μάιο του 2014, με την ίδια να του γράφει πως ο Ντεπ την έχει χτυπήσει πολλές φορές.

Τα sms της Αμπερ Χερντ 2 χρόνια πριν στον βοηθό του Τζόνι Ντεπ -«Με χτυπάει...» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Το έχει ξανακάνει στο Τόκιο, στο νησί, το Λονδίνο (το θυμάσαι) και πάντα μένω. Πάντα πιστεύω πως θα καλυτερέψει... και κάθε τρεις μήνες περίπου είμαι στην ίδια κατάσταση», του έγραψε η ηθοποιός.

Η ανταλλαγή των μηνυμάτων φαίνεται να έγινε πριν το ζευγάρι να παντρευτεί, ενώ πέρα από τα μηνύματα της Άμπερ φαίνεται και τι απάντησε ο συνεργάτης του Ντεπ, λέγοντας πως ο γνωστός ηθοποιός θέλει να απολογηθεί και ξέρει πως έχει κάνει λάθος.

Τα sms της Αμπερ Χερντ 2 χρόνια πριν στον βοηθό του Τζόνι Ντεπ -«Με χτυπάει...» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Είναι πολύ καλύτερα τώρα, το έκανε σαφές σε μένα το πρωί. Νιώθει πως βρίσκεστε σε μία κρίσιμη καμπή», συνέχισε ο βοηθός του, με την Άμπερ να απαντάει πως δεν θέλει να βρίσκεται δίπλα του μετά από ό,τι της έκανε χθες το βράδυ και ότι δεν ξέρει αν μπορεί να μείνει μαζί του.

Τα sms της Αμπερ Χερντ 2 χρόνια πριν στον βοηθό του Τζόνι Ντεπ -«Με χτυπάει...» [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα μηνύματα συνεχίστηκαν μεταξύ των δύο, με την Άμπερ να λέει πως δεν έχει επίγνωση του τι κάνει και να λυπάται για τον άντρα της που δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Από την άλλη, ο Ντόιρες της γράφει:« Ο Τζόνι Ντεπ έκλαψε μόλις κατάλαβε τι έκανε και ένιωσε αηδιαστικά για τον εαυτό του, καθώς ήταν σαν να μην ήταν ο ίδιος, αλλά κάποιος άλλος».

Τα sms της Αμπερ Χερντ 2 χρόνια πριν στον βοηθό του Τζόνι Ντεπ -«Με χτυπάει...» [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Να σημειώσουμε πως η Άμπερ Χερντ κέρδισε πριν από λίγες ημέρες περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Τζόνι Ντεπ σε δικαστήριο της Καλιφόρνια. Όπως δήλωσε η Άμπερ Χέρντ, ο Τζόνι Ντεπ τη χτυπούσε συχνά, της τραβούσε τα μαλλιά, ενώ πρόσφατα τη χτύπησε στο πρόσωπο με ένα κινητό, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που προσκόμισε στο δικαστήριο.

Τα sms της Αμπερ Χερντ 2 χρόνια πριν στον βοηθό του Τζόνι Ντεπ -«Με χτυπάει...» [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Από την πλευρά του ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση ακόμη, με τον βοηθό του να σημειώνει πως δεν θα απαντήσει στο κάθε κουτσομπολιό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόνι Ντεπ Άμπερ Χέρντ διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ