Αίτηση αυτοεξαίρεσης από την αντεισαγγελέα της έρευνας για τις καταγγελίες Βγενόπουλου - iefimerida.gr

Αίτηση αυτοεξαίρεσης από την αντεισαγγελέα της έρευνας για τις καταγγελίες Βγενόπουλου

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες φουρτούνες στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης, αφού η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ε. Σπυροπούλου, στην οποία είχε χρεωθεί η έρευνα για τις καταγγελίες του Α. Βγενόπουλου κατά της προέδρου του Αρείου Πάγου, έκανε αίτηση αυτοεξαίρεσης.

Η κ. Σπυροπούλου, είχε οριστεί από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη ως αρμοδία για τις μηνύσεις κατά δικαστικών λειτουργών στις 22 Μαρτίου, εν όψει της αποχώρησης από το δικαστικό σώμα, λόγω συμπλήρωσης ορίου ηλικίας του έως τότε αρμοδίου αντεισαγγελέα Α.Π. Εμμανουήλ Ρασιδάκη.

Αναπληρωτές της, ορίστηκαν οι αντεισαγγελείς Παναγιώτης Καραγιάννης και Άννα Ζαίρη. Πριν από λίγες ημέρες, η κ. Σπυροπούλου στις 23 Μαΐου έκανε δήλωση αποχής από την υπόθεση, καθώς ο γιος της εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρία, διευθυντής της οποίας είναι ο πρώην συνεργάτης του Α. Βγενόπουλου, Μάρκος Φόρος, για τον οποίο ο Άρειος Πάγος προ ολίγων ημερών αποφάσισε ότι πρέπει να εκδοθεί στην Κύπρο, προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας. Ωστόσο ο ίδιος διαφεύγει...

Μετά ταύτα, η κυρία Κουτζαμάνη ανέθεσε την διερεύνηση της εν λόγω υπόθεσης στον αμέσως επόμενο, που είναι ο κ. Καραγιάννης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ