Πέρασε 5 μήνες στη φυλακή γιατί δεν ήξερε ότι η εγγύησή του ήταν μόλις 2 δολάρια - iefimerida.gr

Πέρασε 5 μήνες στη φυλακή γιατί δεν ήξερε ότι η εγγύησή του ήταν μόλις 2 δολάρια

(ΑΠΕ/ EPA/ ANDREW GOMBERT)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το λιγότερο άτυχος ήταν ένας άνδρας, που πέρασε πέντε μήνες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, επειδή αγνοούσε ότι η εγγύησή του ήταν μόλις δύο δολάρια!

Ο 41χρονος Αϊταμπντέλ Σαλέμ κρατούνταν μάλιστα στις διαβόητες φυλακές του Ράικερς Αιλαντ, στη Νέα Υόρκη. Οπως γράφει η New York Daily News, φυλακίστηκε γιατί επιτέθηκε σε αστυνομικό, ο οποίος τον συνέλαβε γιατί έκλεψε ένα παλτό.

Αρχικά η εγγύησή του ορίστηκε στις 25.000 δολάρια, αλλά όταν ο εισαγγελέας δεν κατάφερε να τον συντάξει κατηγορητήριο, κρίθηκε ότι ο άνδρας έπρεπε να αποφυλακιστεί. Ομως, παρέμεινε σε ισχύ η εγγύηση των 2 δολαρίων, μπλοκάρωντας την απελευθέρωσή του. Οι σημερινοί δικηγόροι του κατηγορούν τον προηγούμενο που είχε αναλάβει την υπόθεση για το συγκεκριμένο μπέρδεμα.

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εδώ. Ο Σαλέμ παραμένει στη φυλακή, γιατί η εγγύησή του αυξήθηκε στα 30.000 δολάρια, γιατί δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, κάτι που πάλι οφείλεται σε λάθος του προηγούμενου δικηγόρου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εγγύηση φυλακή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ