Κλέφτης έγραψε στο θύμα: «Εσύ φταις που σε λήστεψα» - iefimerida.gr

Κλέφτης έγραψε στο θύμα: «Εσύ φταις που σε λήστεψα»

Ληστής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρασύτατος 16χρονος Άγγλος, έγραψε γράμμα στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που λήστεψε, όχι για να δηλώσει τη μεταμέλειά του, αλλά για να του ξεκαθαρίσει ότι το φταίξιμο είναι όλο δικό του που έπεσε θύμα κλοπής.

Ο νεαρός ληστής συνελήφθη από την αστυνομία και αναγκάστηκε, στο πλαίσιο μιας άσκησης σωφρονισμού, να γράψει μια απολογία στον ιδιοκτήτη του οποίου το σπίτι άδειασε.

Ωστόσο, αντί να απολογηθεί, ο 16χρονος έγραψε: «Αγαπητό θύμα, δεν ξέρω γιατί σου γράφω αυτό το γράμμα. Με ανάγκασαν να το γράψω από την ISSP (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση Πρόγραμμα επιτήρησης νεαρών εγκληματιών). Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενοχλεί ούτε λυπάμαι που λήστεψα το σπίτι σου. Βασικά, το λάθος ήταν έτσι κι αλλιώς δικό σου. Θα σου απαριθμήσω τα χαζά λάθη που έκανες. Πρώτον, δεν τράβηξες τις κουρτίνες, κάτι που κάνουν οι περισσότεροι πλέον πριν πέσουν για ύπνο. Δεύτερον, χαζέ, ζεις στο Stainburns, σε μια περιοχή με μεγάλη την πιθανότητα να σε ληστέψουν και αφήνεις το παράθυρο της κουζίνας σου ανοιχτό. Δεν θα το έκανα αυτό ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Τέλος πάντων, δεν λυπάμαι για σένα και δεν πρόκειται να δείξω μεταμέλεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ