Πληρώνουν 71 ευρώ για μια ώρα αγκαλιά -Η περίεργη επιχείρηση που κάνει θραύση - iefimerida.gr

Πληρώνουν 71 ευρώ για μια ώρα αγκαλιά -Η περίεργη επιχείρηση που κάνει θραύση

Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο ευεργετική μπορεί να είναι μια αγκαλιά; Πολύ, μιας και μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο από τα προβλήματα. Πόσο δύσκολο, όμως, είναι να βρεις μια αγκαλιά; Πολύ, επίσης!

Αν δεν έχει σύντροφο ή και να έχεις λείπει συνέχεια, χρόνο να βρεθείς με κοντινούς σου ανθρώπους γιατί πήζεις στη δουλειά, πού να την βρεις την αγκαλιά; Η μόνη που ξέρεις είναι από τον αρκούδο ή το μαξιλάρι σου.

Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκαν οι άνθρωποι πίσω από το cuddlist.com, το οποίο προσφέρει επαγγελματίες αγκαλίτσες για μία ώρα προς 71 ευρώ. Ναι, άνθρωποι εκεί έξω πληρώνουν για να τους κάνουν αγκαλιά και μόνο.

Ο Ιάν Κίρμαν είναι αγκαλίτσας εδώ και τρεις μήνες και υπογραμμίζει πως η υπηρεσία δεν περιλαμβάνει σεξ.

«Οταν κρατάς κάποιον ή τον αγγίζεις μπορεί να υπάρχει κάτι σέξι, ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσεις και απαιτεί ωριμότητα. Ξέρουμε και οι δύο γιατί είμαστε εκεί και αυτό δεν περιλαμβάνει σεξ», λέει.

Από την άλλη πλευρά, η Σάσκια Φρέντερικς που είναι πελάτης, εξηγεί πως βλέπει τον άνδρα της μόνο μερικές ημέρες τον μήνα, μιας και δουλεύουν σε διαφορετικές πόλεις.

«Ανυπομονώ όταν έρχεται η ώρα της αγκαλιάς, επειδή μου αρέσει η αίσθηση. Συγκινούμαι, γιατί το απολαμβάνω. Αν δεν είχα τις συνεδρίες αγκαλιάς στη ζωή μου, θα ένιωθα πολύ μόνη».

Αν αναρωτιέστε, αν η επιχείρηση τα πάει καλά, η απάντηση είναι πως «πετάει». Ο εμπνευστής Ανταμ Λίπιν σκέφτεται να επεκτείνει την επιχείρηση, μιας και βλέπει πως υπάρχει ανταπόκριση.

«Εχουμε πελάτες κάθε ηλικίας και φύλου. Ερχονται σε εμάς για ανθρώπινη επαφή», αναφέρει.

Η ιδέα προς το παρόν υπάρχει στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία, με τους απανταχού μόνους ή πολυάσχολους να ζητούν μια αγκαλιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγκαλιά υπηρεσία πληρωμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ