Κρεμαστινός: Να επεκταθεί η απαγόρευση συμμετοχής σε offshore σε ιερείς, δικαστές, καθηγητές - iefimerida.gr

Κρεμαστινός: Να επεκταθεί η απαγόρευση συμμετοχής σε offshore σε ιερείς, δικαστές, καθηγητές

(EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της πρότασης της κυβέρνησης να υπάρξει καθολική απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών προσώπων σε offshore, με την οποία καταργείται άρον-άρον η προηγούμενη τροπολογία, τάσσεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημ. Κρεμαστινός.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο κ. Κρεμαστινός χαρακτηρίζει σωστή την πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Υπενθυμίζει ότι καταψήφισε την αρχική διάταξη και εκτιμά ότι δεν έχει νόημα να ψηφίσει κάτι που αναιρεί την προηγούμενη αρνητική του ψήφο. Τουναντίον σημειώνει ότι πρέπει να ψηφίσουν όσοι είχαν ταχθεί υπέρ της προηγούμενης ρύθμισης, για να ανατραπεί.

Ο Δ. Κρεμαστινός ζητά μάλιστα να επεκταθεί η απαγόρευση και σε γιατρούς του ΕΣΥ, καθηγητές, δικαστικούς, στρατιωτικούς, ιερείς και γενικά σε όσους μισθοδοτούνται από το Δημόσιο.

Κρεμαστινός: Να επεκταθεί η απαγόρευση συμμετοχής σε offshore σε ιερείς, δικαστές, καθηγητές | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Κρεμαστινός offshore
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ