Διαμαντοπούλου: Μπαλτάς και Φίλης ήρθαν με μένος να διαλύσουν και να γκρεμίσουν ό,τι υπήρχε - iefimerida.gr

Διαμαντοπούλου: Μπαλτάς και Φίλης ήρθαν με μένος να διαλύσουν και να γκρεμίσουν ό,τι υπήρχε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Focus Fm 103,6 μίλησε η πρώην υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία άσκησε έντονη κριτική τόσο στον κ. Φίλη όσο και στον κ. Μπαλτά.

«Μπαλτάς και Φίλης είναι συνέχεια της ίδιας ιστορίας. Είναι η σύγχρονη ιστορία του Ηρόστρατου, που έκαψε ένα ναό, για να μείνει στην ιστορία. Ήρθαν με μένος να διαλύσουν και να γκρεμίσουν ό,τι υπήρχε», τόνισε ενώ πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει νομοσχέδιο και όχι μόνο στη Παιδεία, που να μην έχει μια διάταξη, με την οποία να αναιρούνται προηγούμενες διατάξεις».

Παράλληλα επεσήμανε ότι «πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για δύσκολες καταστάσεις», ενώ βλέπει σαν θετικό το κλείσιμο της συμφωνίας διότι δεν θα περάσουμε τον εφιάλτη του περσινού καλοκαιριού.

Σχολιάζοντας τα νέα μέτρα η πρώην υπουργός Παιδείας είπε ότι αυτά «κάνουν τους φτωχούς, φτωχότερους».

«Δεν γίνεται με υπερφορολόγηση των νοικοκυριών, των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και των επενδυτών που θέλουν να έρθουν, να κινηθεί η οικονομία. Μια από τις βασικές διαφορές της Δεξιάς και της Αριστεράς τις τελευταίες δεκαετίες ήταν η φορολόγηση, αλλά σήμερα έχουμε μια μορφή σοβιετικού τύπου παρέμβαση σε μία οικονομία που λειτουργεί στην ελεύθερη αγορά», κατέληξε η κ.Διαμαντοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΕΝΤΕΥΞΗ Διαμαντοπούλου Παιδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ