Απαιχτο: Ο Σταρόβας σκηνοθετεί τον Γιώργο Χατζή -Γουέστερν με πλειάδα ηθοποιών [βίντεο] - iefimerida.gr

Απαιχτο: Ο Σταρόβας σκηνοθετεί τον Γιώργο Χατζή -Γουέστερν με πλειάδα ηθοποιών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Σταρόβας σκηνοθετεί το επίσημο video clip του νέου τραγουδιού του Γιώργου Χατζή με τίτλο «Πλανόδιος εραστής» σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του ιδίου.

Στο video clip πρωταγωνιστούν τέσσερις από τους πλέον αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς : Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Δημήτρης Σταρόβας και πλήθος άλλων καλλιτεχνών.

Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά τραγουδιών τα οποία θα περιλαμβάνονται στον ομότιτλο δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την theinsound.

Ο πολυτάλαντος Γιώργος Χατζής έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο και την τηλεόραση, ενώ παράλληλα έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες με δημοφιλείς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, καθώς και δύο προσωπικά album ορχηστρικής μουσικής με τίτλο Spiritual Icons & On Vacation αντίστοιχα.
Oι συνθέσεις του ''After Paros Island, Thracian vibe και Hearts apart έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και περιλαμβάνονται σε διεθνείς συλλογές όπως buddha bar ΧV, le café abstrait, big chill records.
Ως performer και ερμηνευτή τον γνωρίσαμε μέσα από το αγαπημένο μουσικοθεατρικό σχήμα ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ