Ο Χάρι Πότερ είναι πια μεσήλικας -Ποιος τον ενσαρκώνει [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Χάρι Πότερ είναι πια μεσήλικας -Ποιος τον ενσαρκώνει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αυτή την ιστορία ο Χάρι Πότερ είναι πλέον μεσήλικας, έχει γυναίκα και παιδί και κάνει πρεμιέρα 7 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Το έργο «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί» είναι η νεα ιστορία της Τζ. Ρόουλινγκ που γράφτηκε ειδικά για την παράσταση και περιγράφει τη ζωή του γιου του Χάρι Πότερ, Άλμπους στη διάσημη σχολή του Χόγκουαρντς.

Ο Χάρι Πότερ είναι πια μεσήλικας -Ποιος τον ενσαρκώνει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Jamie Parker

Στο θεατρικό, τον Χάρι Πότερ υποδύεται ο Jamie Parker, την Τζίνι Πότερ η Poppy Miller και τον γιο τους Αλμπους ο Sam Clemmett.

Ο Χάρι Πότερ είναι πια μεσήλικας -Ποιος τον ενσαρκώνει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σήμερα ο Χάρι Πότερ εργάζεται στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο.
Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, ο νεότερος γιος του Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε.

Ο Χάρι Πότερ είναι πια μεσήλικας -Ποιος τον ενσαρκώνει [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αλμπους ο Sam Clemmett

Στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει το σενάριο των θεατρικών 29 Σεπτεμβρίου 2016 απο τις εκδόσεις Ψυχογιός, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες αναγνώστες, που δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παράσταση, να διαβάσουν την επική όγδοη περιπέτεια του Χάρι Πότερ.
Το e-book της ελληνικής γλώσσας θα κυκλοφορήσει από το Pottermore, τον ψηφιακό εκδότη των ιστοριών του Χάρι Πότερ και του μαγικού κόσμου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαρι πότερ θεατρικό Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ