Νέα ατάκα Ιμπραΐμοβιτς - «Οταν κουραστώ από αυτά που γράφετε, θα σας πω την επόμενη ομάδα μου» - iefimerida.gr

Νέα ατάκα Ιμπραΐμοβιτς - «Οταν κουραστώ από αυτά που γράφετε, θα σας πω την επόμενη ομάδα μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μετριοφροσύνη είναι μια άγνωστη λέξη για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και το απέδειξε για μια ακόμη φορά, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας της Σουηδίας.

Ο Σουηδός επιθετικός, το μέλλον του οποίου παραμένει άγνωστο όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάλεσε τους δημοσιογράφους σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου χωρίς να προειδοποιήσει για τους λόγους για τους οποίους επιθυμούσε να μιλήσει.

Όπως φάνηκε πάντως στη συνέχεια, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα γυρίσει στην πατρίδα του και βασικά στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, την Μάλμε. Ωστόσο το είπε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο... «Είμαι πολύ καλός για να γυρίσω στο σουηδικό πρωτάθλημα».

Αφού λοιπόν είπε αυτό που ήθελε, δέχθηκε ερωτήσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εδειξε να το διασκεδάζει μάλιστα και απάντησε χαρακτηριστικά «Θέλω να γράφετε ιστορίες και να δω ποιος θα γράψει τις καλύτερες. Όταν κουραστώ απ’ αυτές, θα σας ενημερώσω πού θα πάω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ