Μεγάλωσε, βάρυνε και πάχυνε ο Χιου Γκραντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Μεγάλωσε, βάρυνε και πάχυνε ο Χιου Γκραντ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 55χρονος ηθοποιός Χιου Γκραντ δίπλα στην 37χρονη πανέμορφη Σουηδέζα σύντροφό του δείχνει τα χρόνια του.

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Marbella με τα παιδιά τους και είπε να απολαύσει το μπάνιο του. Και μπορεί ο καιρός στην Ισπανία να είναι ζεστός και καλοκαιρινός, η θερμοκρασία της θάλασσας όμως παραμένει χαμηλή.

Ο Γκραντ πάντως, αν και κρύωνε, βούτηξε στη θάλασσα. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με κοιλίτσα στην παραλία και με τα σημάδια ενός 55άρη που δεν γυμνάζεται ιδιαίτερα.

Μεγάλωσε, βάρυνε και πάχυνε ο Χιου Γκραντ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μεγάλωσε, βάρυνε και πάχυνε ο Χιου Γκραντ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μεγάλωσε, βάρυνε και πάχυνε ο Χιου Γκραντ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Εγινε πατέρας στα 50

Ο 55χρονος διάσημος Βρετανός ηθοποιός, αγαπημένος των γυναικών του πλανήτη για τους ρόλους ρομαντικού και άτσαλου αγοριού που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια, μέχρι τα 50 του χρόνια δεν είχε παιδιά. Φαίνεται όμως ότι αποφάσισε να γίνει με γρήγορο τρόπο πολύτεκνος!

Πρόσφατα η σουηδική τοπική εφημερίδα Sundsvall Tinding ανέφερε ότι η 37χρονη Anna Eberstein, τηλεοπτική παραγωγός και σύντροφος του ηθοποιού τα τελευταία χρόνια, που κατάγεται από την πόλη Sundsvall, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό της σχέσης της με τον Βρετανό ηθοποιό. Η 37χρονη Σουηδέζα έχει ήδη ένα γιο τριών ετών, τον John, από την σχέση της με τον Χιου Γκραντ.

Μεγάλωσε, βάρυνε και πάχυνε ο Χιου Γκραντ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μεγάλωσε, βάρυνε και πάχυνε ο Χιου Γκραντ [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η πρώην του Λιζ Χάρλεϊ εμφανίστηκε στην ζωντανή αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Watch What Happens» και ρωτήθηκε, αν αποτελεί για εκείνη έκπληξη ότι ο Χιου Γκραντ έχει αποκτήσει τρία παιδιά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και περιμένει ήδη το τέταρτο. Η Χάρλεϊ έδειξε ότι γνώριζε για την επερχόμενη γέννηση της κόρης του Γκραντ και δήλωσε ότι είναι έκπληκτη που ο ηθοποιός έχει τρία παιδιά, αλλά, συμπλήρωσε ότι είναι πολύ καλός πατέρας.

Μεγάλωσε, βάρυνε και πάχυνε ο Χιου Γκραντ [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Μεγάλωσε, βάρυνε και πάχυνε ο Χιου Γκραντ [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Μεγάλωσε, βάρυνε και πάχυνε ο Χιου Γκραντ [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χιού Γκράντ πάχυνε Πατέρας εργένης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ