Απίστευτη γκάφα στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη: Εκαναν θέμα τη δολοφονία αρχιμανδρίτη με φωτογραφία... άλλου! - iefimerida.gr

Απίστευτη γκάφα στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη: Εκαναν θέμα τη δολοφονία αρχιμανδρίτη με φωτογραφία... άλλου!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γκάφα ολκής από την εκπομπή «Όλα καλά» του Μακεδονία TV αναστάτωσε χθες βράδυ την Αλεξανδρούπολη.

Το πάνελ της εκπομπής, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη, σχολίαζε τη γνωστή υπόθεση της δολοφονίας αρχιμανδρίτη από την ερωμένη του, που πριν χρόνια συντάραξε το πανελλήνιο, και είχαν φωτογραφία του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου.

Απίστευτη γκάφα στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη: Εκαναν θέμα τη δολοφονία αρχιμανδρίτη με φωτογραφία... άλλου!  | iefimerida.gr 0

Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Ελευθεριάδης

Η εκπομπή ξεκινούσε: «Ήταν 22 Ιουλίου του 1997, όταν ο αρχιμανδρίτης Άνθιμος Ελευθεριάδης έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στην Αθήνα. Τον είχε πυροβολήσει η πρώην ερωμένη του, Κάτια Γιαννακοπούλου. Το έγκλημα πάθους είχε μάλιστα αποτελέσει πηγή έμπνευσης, λίγα χρόνια μετά, για ένα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς "Κόκκινος Κύκλος" του Πάνου Κοκκινόπουλου».

Απίστευτη γκάφα στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη: Εκαναν θέμα τη δολοφονία αρχιμανδρίτη με φωτογραφία... άλλου!  | iefimerida.gr 1

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος

Στην εκπομπή του Μακεδονία Tv συζητήθηκε η μοιραία αυτή σχέση του αρχιμανδρίτη, έκπληκτοι όμως οι τηλεθεατές είδαν στην οθόνη τους τη φωτογραφία του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου να παρουσιάζεται ως το θύμα της δολοφονίας.

Στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού έσπασαν τα τηλέφωνα από τηλεθεατές που ζητούσαν να γίνει άμεσα η διόρθωση, ωστόσο η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη και αυτό δεν ήταν εφικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alexpoli.gr, οι υπεύθυνοι της εκπομπής προτίθενται να ζητήσουν συγγνώμη, τόσο δημόσια, όσο και από τον ίδιο τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως που ξαφνικά έγινε «πρωταγωνιστής» σε μία τραγική ιστορία.
Πηγή: alexpoli.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ