Απίστευτη κίνηση: Δεν δέχεται να μπει στην Ολυμπιακή ομάδα, επειδή θεωρεί ότι αδίκησαν τον αντίπαλό του - iefimerida.gr

Απίστευτη κίνηση: Δεν δέχεται να μπει στην Ολυμπιακή ομάδα, επειδή θεωρεί ότι αδίκησαν τον αντίπαλό του

(AΠΕ/ EPA/ MAXIM SHIPENKOV)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Ρώσος αθλητής έδωσε μαθήματα ήθους, δηλώνοντας ότι εγκαταλείπει τη θέση του στην Ολυμπιακή ομάδα, καθώς θεωρεί ότι ευνοήθηκε σε βάρος του αντιπάλου του.

Πρόκειται για τον Βίκτορ Λεμπέντεφ, δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στην ελευθέρα πάλη και η απόφασή του ήρθε μετά από ένα επεισοδιακό τουρνουά πρόκρισης, στη Ρωσία. Ο Λεμπέντεφ αντιμετώπιζε τον Ισμαΐλ Μουσουκάγιεφ, σε ημιτελικό, την περασμένη Παρασκευή, όταν ο δεύτερος έγινε έξαλλος με τις αποφάσεις των κριτών και έσπρωξε τον αντίπαλό του.

Οι υποστηρικτές του Μουσουκάγιεφ και οι προπονητές του όρμηξαν στην παλαίστρα και ακολούθησε καβγάς, που έληξε μόνο μετά από την παρέμβαση της αστυνομίας. Μάλιστα, στη συνέχεια οι αθλητές που προέρχονται από την περιοχή του Μουσουκάγιεφ μποϊκόταραν το τουρνουά, διαμαρτυρόμενοι για τους κριτές.

Μετά από όλα αυτά, ο Λεμπέντεφ δήλωσε σήμερα στο News.Ykt ότι αποσύρεται από την Ολυμπιακή ομάδα για λόγους τιμής, καθώς αισθάνεται ότι ευνοήθηκε επειδή αγωνιζόταν στην πόλη του, το Γιάκουτσκ.

«Ας πούμε ότι κερδίζω χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Δεν αμφιβάλω ότι μπορώ να το κερδίσω. Ακόμη κι αν ανέβαινα σε αυτό το βάθρο με το χρυσό μετάλλιο, δεν θα ήμουν χαρούμενος που έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου, εξαιτίας αυτού», δήλωσε ο Λεμπέντεφ.

Αν και επέμεινε ότι η κίνηση του Μουσουκάγιεφ να τον σπρώξει ήταν λάθος, υπογράμμισε παράλληλα ότι ο αντίπαλός του είχε αδικηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ