Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Χανιά -Πώς προκλήθηκε - iefimerida.gr

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Χανιά -Πώς προκλήθηκε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί, από πυροσβεστικές δυνάμεις, πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες και εξελίχθηκε σε όλη τη διάρκεια της νύκτας σε δύσβατη περιοχή κοντά στο χωριό Πλάτανος Κισάμου.

Η φωτιά, σύμφωνα με τον διοικητή των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης Γιάννη Μαραγκάκη, έχει περιοριστεί μέσα σε ένα φαράγγι και σε δύσβατο σημείο όπου επιχειρούν 10 οχήματα και 30 άνδρες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι φλόγες έχουν κάψει 20 στρέμματα αγροτικής και 180 στρέμματα δασικής έκτασης.

Ως υπαίτιος της πυρκαγιάς συνελήφθη ένας 63χρονος, οποίος φέρεται να προκάλεσε σπινθήρα με τη χρήση χορτοκοπτικού μηχανήματος. Σε βάρος του, από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια και στη συνέχεια με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά φωτιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ