Υπουργικό συμβούλιο σήμερα για τον προϋπολογισμό - iefimerida.gr

Υπουργικό συμβούλιο σήμερα για τον προϋπολογισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του προϋπολογισμού και οι καθυστερήσεις που έχει εντοπίσει στο κυβερνητικό έργο.

Χθες, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά για τις συναντήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, ενώ σήμερα θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Με τον κ. Παπανδρέου συναντήθηκαν στις 3 το μεσημέρι και η συνομιλία τους διήρκησε μιάμιση ώρα περίπου. Η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και εν όψει της επίσκεψής του τελευταίου στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει επαφές με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χερμαν βαν Ρομπέι, την Πέμπτη.

Ο κ. Παπαδήμος αργότερα, στις έξι είχε συνάντηση με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έστειλε χτες την επιστολή προς τους δανειστές μας για να διαβεβαιώσει ότι υποστηρίζει την νέα δανειακή σύμβαση και τους στόχους του νέου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας. Με αυτήν την κίνηση ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση της 6ης δόσης, όπως δήλωσε ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος που χαιρέτισε την επιστολή Σαμαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ