Μάριος Αθανασίου: Ανοίγω κομμωτήριο και beach bar [βίντεο] - iefimerida.gr

Μάριος Αθανασίου: Ανοίγω κομμωτήριο και beach bar [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, που πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Οι συμμαθητές», αποκάλυψε το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα που ετοιμάζει.

Το αποκαλύψε ο ίδιος σε συνέντευξη του: «Το κομμωτήριο το ανοίγω σε λίγες ημέρες, θα ξεεκινήσει μαζί με την πρεμιέρα», είπε ο Μάριος Αθανασίου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι φέτος το καλοκαίρι, θα ανοίξει και το δικό του beach bar.

Στην ερώτηση για το αν θα τον δούμε να σερβίρει ο ίδιος τόνισε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση της πρώην συντρόφου του Μαρίας Σολωμού, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, η οποία εξέφρασε την επιθυμία να ακολουθήσει τον καλό της εγκαταλείποντας την Ελλάδα για να ζήσει μόνιμα στην Αμερική.

Οταν ρωτήθηκε τι θα γινόταν στην περίπτωση που η ηθοποιός αποφάσιζε να πάρει το παιδί μαζί της, τότε ο Μάριος Αθανασίου αρκέστηκε στο ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλύτερο να το συζητήσει εκείνος μαζί της...

Πηγή βίντεο: Youweekly

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθανασίου κομμωτήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ