«Η τζάμπα μαγκιά και οι ψευτοελληναράδες τέλειωσαν... » - iefimerida.gr

«Η τζάμπα μαγκιά και οι ψευτοελληναράδες τέλειωσαν... »

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιές άναψε στη Νέα Δημοκρατία η υπόθεση της επιστολής Σαμαρά και οι παρενέργειες που προκάλεσαν οι παρεμβάσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη και των υπόλοιπων «σκληροπυρηνικών» από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ.
Πολλοί βουλευτές της ΝΔ εξακολουθούν να είναι ενοχλημένοι με τις παρεμβάσεις του κ.Κρανιδιώτη και μάλιστα ένας από αυτούς, ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος αποφάσισε να τα πει έξω από τα δόντια: «Η τζάμπα μαγκιά και ο ψευτοελληναράς για μένα έχουν τελειώσει. Καθένας δεν μπορεί να λέει ότι θέλει εκ του ασφαλούς. Εγώ περιμένω να δω τις αποφάσεις του προέδρου» είπε ενώ λίγο νωρίτερα ο κ. Κρανιδιώτης είχε βγει σε τηλεοπτική συνέντευξη και είχε χαρακτηρίσει «χάρτινες απειλές» όσα λέγονταν για τις γραπτές εγγυήσεις.

Κι ενώ η ομάδα των πιο μετριοπαθών είναι πλέον δικαιωμένη μετά την απόφαση Σαμαρά να δεχθεί έναν συμβιβασμό με τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ, οι πιο σκληροπυρηνικοί δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι αλλά οι περισσότεροι δεν πρόκειται να το δείξουν.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γιάννης Μανώλης ο οποίος μόλις λίγες ώρες πριν από την κίνηση Σαμαρά είχε καλέσει τον πρόεδρο της ΝΔ να μην υπογράψει και να παραμείνει σταθερός στις απόψεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ